İZMİR / KARABAĞLAR - Aydınoğlu Mehmetbey İlkokulu

May

Okul Aile Birliğimiz ve velilerimiz tarafından okul yararına ve öğrenciler için kermes etkiniliği düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Program kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferinin süreciyle ilgili bilgiler verildi. Programda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerinin Anma günü ile ilgili şiirler okundu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlenmiştir. Ayrıca ilçemizde yapılan resim yarışmasında 3. ü olan 4/D sınıfı öğrencimiz Meryem TUNÇİNAN ve okulumuzda sınıflar arası yapılan İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Mrt

E Twinning çalışmaları kapsamında 1-B Sınıf Öğretmenimiz Meriban KARAMAN ve öğrencileri tarafından geri dönüşüm malzemelerinden kalemlikler yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden oluşan tiyatro grubunun hazırladığı PAMUK PRENSES VE 6,5 CÜCELER adlı oyun sergilendi. Emeği geçen Bedran CEYLAN öğretmenimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Ara

Projemizin amacı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasıdır. Bu sayede öğrenciler, dilimizin seçkin ve özgün eserlerini daha yakından tanıyacaklar, milletimizin kültür birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını yeniden keşfedeceklerdir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı ile aramızdan ayrılışının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Mustafa AYİL günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. 2. sınıf öğrencilerimizin sunduğu gösteriler ve şiirlerin okunması ile program sona erdi.

Ekm

KOD HAFTASI (Code Week) etkinlikleri kapsamında okulumuzda 2-C Sınıf Öğretmeni Özge ÖZCAN ve öğrencileri ile birlikte ARDUNİO İLE KODLAMA etkinliği yapıldı.  Etkinlik ile birlikte öğrencilerimiz kodlama ve dijital okuryazarlığın eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde öğrenilebileceğini gördüler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yaşı kutlamaları kapsamında okulumuz öğrencileri Buca Kaynaklar Cennet Vadisinde düzenlenen Uçurtma Şenliği Etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz etkinlikle hem eğlendiler hem de Cumhuriyet değerini içselleştirdiler.

Ekm

13 Ekim Dünya Afetleri Azaltma Günü münasebetiyle okulumuzda İkaz-Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonrası Okul Müdürümüz Mustafa AYİL okul bahçesinde öğrencilere yönelik bilgilendirme konuşması yaparak Personel Tahliye Tatbikatını değerlendirmiştir. Öğrencilerimiz ve tüm personelimiz, acil bir durumda en kısa sürede sağlıklı ve güvenli bir şekilde tahliye yapılmasını uygulamalı göstermiştir.

Ekm

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz Türkiye’nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST İZMİR 2023’ü ziyaret ettiler.

Çiğli Havalimanı’nda gerçekleştirilen festivale katılan öğrencilerimiz havacılık, uzay ve teknolojiye dair birçok yeniliği görme fırsatı yakaladılar.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı okulumuzda kutlandı.

TEKNOFEST İzmir 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda!

Ziyaretçi kaydı için: https://mth.tc/TEKNOFEST-izmir